Glashelder

Nog steeds die enkele beglazing of toe aan nieuw glas? Bel nu Sijm Schilderwerken!! Wij zorgen voor een perfecte isolatie van warmte en geluid in uw woning of bedrijfspand. Ook bij glasbreuken staan wij direct tot uw beschikking.

Dat is waar wij voor staan. Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline. Met het oog op verdere verbetering van het wooncomfort is de vraag naar glasservice sterk gestegen.

U wilt een goed advies betreffende de juiste glassoort voor uw woonobject? Geen probleem, want wij kunnen u uitgebreid informeren over isolerende beglazing en de voordelen ervan. Zo kunt u op stookkosten besparen, condensvorming beperken en een stukje inbraakvertraging/-wering realiseren. Ook kunnen wij u informatie verschaffen over gelaagd, gehard, kogelwerend, warmtewerend, warmte-absorberend, getint en figuurglas.

Voor het spuitwerk bent u bij ons ook het goede adres. Zo verzorgen wij in samenwerking met de spuitafdeling alle mogelijke spuitafwerkingen, zoals het spuiten van keukens, meubels, radiatoren en deuren in hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u weten wat er bij u mogelijk is? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via onze contact pagina of bel ons gewoon.